PORTFOLIO

mei 2016 kopieINSPIRATOR    Compassie
LEVENSKUNSTENAAR  Deskundig
Vitaal  Professioneel Mindful
Mededogen Creatief 
Energetisch Intuïtief   Zen
Boeddhistische levenshouding
Mindfulness Metta  spiritueel

Mijn passie
Als( life) coach en mindfulness trainster heb ik jarenlang ervaring opgebouwd in het ondersteunen en begeleiden van mensen  op het gebied van  werk, privé en zingeving.

Ik ga altijd  uit  en vertrouw op  de intrinsieke kracht van de mens, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen.  

Jij zelf weet het antwoord op je vragen wel,  je kunt er alleen nog niet bij komen. De stressregisseur kan je daarbij helpen.

van kreacoach naar mindfulness trainster 

Naast mijn werk in loondienst ben ik 2009 met mijn eigen bedrijf begonnen.
Eerst  als lifecoach en dat bedrijf heette Kreacoach.  Tegelijkertijd  volgde ik  de opleiding tot mindfulness trainster en zo  is het bedrijf  uitgegroeid naar stressregisseur. 

Gecertificeerd
Ik ben inmiddels  gecertificeerd lifecoach en mindfulness trainster en kan daardoor veel “gereedschap” inzetten.  ook kan ik tijdens een traject wisselen. Soms werkt meditatie en mindfulness  niet genoeg en kan het nodig zijn om een onderdeel van lifecoaching in te zetten. 

Bed & Boeddha
Daarnaast kun je vanaf  2017 bij mij in alle rust en stilte kort of voor langere duur, overnachten in  B&B Bed en Boeddha. Dat is een vrijstaande studio die naast het privé huis staat. Om even uit de alledaagse hectiek, helemaal tot rust te komen.  Daarbij zijn sessies bij de stressregisseur ook mogelijk. Voel je welkom.

Opleidingen

Verder te vinden op:
Linkedin
Twitter
Facebook